AutoBild Topshop 2022 Bikeroutfit.de  Trusted Shops Excellent Bikeroutfit.de Trusted Shops Bikeroutfit.de

LS2 pilot hjelm OF599 SPITFIRE med tonet solskærm og brillebøjle

(uvp) 886,77 kr

587,95 kr

(uvp) 886,77 kr

587,95 kr

In 1-3 Tagen bei Ihnen zuhause (innerhalb Deutschlands)

Ab 50 Euro versandkostenfrei. Lieferung und Versandkosten hier anschauen

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

LS2 Jethlem OF599 Spitfire - klassisk 70'ers følelse med moderne teknologi

Klassisk åben ansigtshjelm i stil med 70'erne lavet af KPA (Kinetic Polymer Alloy), en særlig let plastik fra den nyeste generation. 1000 ± 50 g lys og ECE 22/05 certificeret. 2 skalstørrelser til en bred vifte af størrelser. Laserskåret indvendig polstring for en anatomisk perfekt pasform Hudvenlig, elegant indvendig foring (antibakteriel og hurtigtørrende) i læderlook. Ventilationskanaler i det indre. Brillerem på bagsiden. Variabel skraldelukning. Det tonede solskærm kan placeres i 2 forskellige slutpositioner. Klar visir fås som ekstraudstyr.

Spitfire Capture ved første øjekast! Den nye "Open Face" hjelm fra LS2 blev født takket være brandets vilje til at bringe på markedet en ny moderne og essentiel hjelm dedikeret til alsidige motorcyklister, der gør hele deres look til en ægte livsstil.

materiale
 • Termoplastisk HPTT (højtrykstermoplastisk teknologi)
egenskaber
 • 2 skalstørrelser
Visir

LS2 visirer er bygget med "3D Optical Correct A Class" polycarbonat, en pladsbesparende polymer med høj slagfasthed, der forhindrer forvrængning og giver maksimal klarhed.
 • solskærm
  Det sammenfoldelige solskærm beskytter førerens øjne mod stærkt sollys og kan hurtigt foldes op, når man kører videre gennem mørke tunneler. Dette sikrer behagelig køreglæde.
 • klar, ridsefast
 • UV-resistent
Indvendig foring
 • allergivenlige
 • åndbar

sikkerhed

LS2 tilbyder forskellige skalstørrelser med EPS-beskyttende foring i specielle størrelser samt højtydende komfortpuder af højeste kvalitet med LS2s eksklusive 3D laserskårne skum, der sikrer en perfekt pasform og komfort hele dagen lan

 • Forstærket hagerem
 • Hurtig frigivelse af mikrospjæld
 • Multi-density EPS
standard
 • ECE 22.05 certificeret
Vægt
 • 1000 gram (+ -50)

De specielle funktioner i OF599 Spitfire fra LS2

To-position solskærm

LS2 tilbyder flere husstørrelser, EPS-beskyttende film i specifikke størrelser og vores højtydende komfortfyldstof i høj kvalitet samt 3D laserskåret plastskum for perfekt pasform og komfort hele dagen. I HPTT-processen, der udelukkende blev udviklet af vores teknikere, injiceres en ABS-blanding i forme. Formene, der anvendes i denne proces med høj præcision, er lavet af metalblokke, der vejer flere hundrede kilo. Som alle hjelme fra LS2 har Spitfire et solskærm, der beskytter føreren mod stråling på solskinsdage. Det kan udskiftes med andre solskærme i forskellige farver og placeres i to forskellige positioner. Perfekt greb og pålidelighed på farten.

Hurtig frigivelse

Metal spænde tilsluttes en høj kvalitet hagerem med en plastik tunge med tænder. Når du lukker, kan du høre et blødt “klik”. Snap ind, indtil du opnår en behagelig, men tæt pasform. Træk i båndet for at frigøre tungen. Hageremmen på siden af ​​metalspændet giver yderligere justeringsmuligheder.

Detaljeret design

Meget detaljeret og elegant PRÆGNING bag på hjelmen.

Tilfør ventilation

Den nye LS2 indvendige foring er ekstremt luftgennemtrængelig og giver i forbindelse med flowkanalerne i EPS-dæmpningen altid en frisk følelse.

Laserskåret polstring

Skum med forskellige tætheder skæres af laser i 3D og tilpasser sig perfekt til førerens hoved.

Lavet af HPTT

I HPTT-processen, der udelukkende blev udviklet af vores teknikere, injiceres en ABS-blanding i forme. Formene, der anvendes i denne proces med høj præcision, er lavet af metalblokke, der vejer flere hundrede kilo.

Skalstørrelser

LS2 tilbyder flere husstørrelser, EPS-beskyttende film i specifikke størrelser og vores højtydende komfortfyldstof i høj kvalitet samt 3D laserskåret plastskum for perfekt pasform og komfort hele dagen.
Aditional Information
Testafgørelse Nej
Testvinder Nej
Bedste Køb Nej
modelnavnet LS2 OF599 Spitfire
Gruppe alder Erwachsene
Køn Unisex
Materiale Polycarbonat
Vandtæt Nej
Hjelm typen Jethelm
ECE test ECE 22.05
Pinlock Nein
Solskærm Ja
lukker Mikro-Ratschen-/Riemenverschluss
med CE-Godkendelse Nej
Mærke LS2
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: LS2 pilot hjelm OF599 SPITFIRE med tonet solskærm og brillebøjle

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
pris
Kvalitet
Loading...