Trusted Shop LogoAlle Produkte dieser Marke

Klim Offroad Motocross beskyttelsesbriller VIPER med UV400-beskyttende anti-tåge linser

483,41 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

KLIM VIPER motocrossbriller - genoplev din køreoplevelse!

KLIM VIPER/VIPER PRO omdefinerer køreoplevelsen på sporet. VIPER er designet til at give den bedste optiske klarhed, syn, synsfelt (F.O.V.) og pasform. Ventilations- og fugtstyringssystemer bekæmper aggressivt dug. Viper har et supertyndt rammedesign og er kompatibel med en bred vifte af jethjelme.

Funktioner og specifikationer af Viper Off-Road Goggle fra Klim

  • Fov+ rammegeometri for maksimalt synsfelt
  • Polycarb Uv400 enkeltlinse 100% UV- og ultraviolet beskyttelse
  • Fogtech HD Anti-Fog-. Lens Coating
  • Tre lag åndbart ansigtsskum
  • Inkluderer førsteklasses rengøringsklud/opbevaringspose

GEOMETRI
Alle dimensioner af VIPER GOGGLE-skelettet er blevet omhyggeligt udviklet, for at give det mest diskrete perifere synsfelt (FOV), der findes. Fra rammens dimensioner til cantilevervinklerne og FOAM3-systemet (se nedenfor) er alle komponenter i VIPER-gogglen designet til at forsvinde fra dit synsfelt, så snart du tager den på. Den intensive konstruktion gør det muligt for VIPER at kombinere et højt perifert syn med AIRCHAMBER-konstruktion (se nedenfor) for maksimal volumen - og giver de unikke fordele ved dybe kammerbriller, der ikke hindrer dit syn.

POLYCARBONATE PREMIUM UV400 LINSE
KLIM har udviklet PolyCarb premium-linsen med en ekstremt avanceret polycarbonat (PC) yderste linse for en mere holdbar og ridsefast oplevelse.

LUFTKRAFTINDUGNING og FRESHAIR-ventilation
Bemærk, at VIPER-gogglen er en goggle med høj luftgennemstrømning og er designet til de mest ekstreme forhold. Fortsæt med forsigtighed, da *AIR FORCED INDUCTION (A.F.I.) indsugningen skubber luft gennem rammens top og hjælper med at samle luftstrømmen, som måske er blevet blokeret af hjelmbrynet. Kombineret med FRESHAIR-under- og overrammerne bliver luftkammeret i KLIM VIPER Goggle konstant genopfyldt med ren luft.

VIPER SHIELD SYSTEMS
KLIM bruger to eksklusive skumstrukturer i VIPER GOGGLE for at give maksimal åndbarhed, holdbarhed og komfort. Ved at købe unikke skumkompositter forbedrer KLIM komforten for rytteren ved at regulere fugten fuldt ud i hele gogglesystemet. Det vigtigste er at flytte og fjerne fugt. Kombineret med AIRCHAMBER dimensioner, FRESH AIR ventilation og *oversized face foam for ekstra komfort, fortsætter VIPER skumsystemer med at fokusere på klart udsyn under alle forhold.

RADVENT FRAME VENT FOAM
KLIM, i forbindelse med den dokumenterede åndbarhed og luftgennemtrængelighed af adskillige strukturer af rammenes ventilationsskumstrukturer. Gennem denne forskning har KLIM fundet det perfekte skum til ventilation af linser. Vores RADVENT-skum er støv- og smudsafvisende med en luftgennemtrængelighed og åndbarhed, der kan sammenlignes med meget mindre tætte skumtyper. Dette giver maksimal luft- og vanddamp mulighed for at slippe ud, uden at støv eller andet snavs kan trænge ind i luftkammeret.

FOAM3+ FACE FOAM
1: Et meget fugttransporterende ansigtskontaktmateriale, der hurtigt transporterer sved væk fra huden for at opretholde en frisk og tør forbindelse mellem ansigt og briller. Antimikrobielle egenskaber holder dette tynde lag af ultra fugttransporterende materiale friskt, mens det konstant transporterer fugt i Stage 2.

2: Absorberende egenskaber i medicinsk kvalitet gør KLIM's Stage 2 skum til den stærkeste svedtransporterende skumstruktur på markedet. Dens overlegne indkapslingsfunktion kan absorbere mere fugt, så den kan fordampe hurtigere og mere fuldstændigt end noget andet skum. Niveau 2 indeholder også førsteklasses antimikrobielle egenskaber for at reducere gnister og forhindre, at skummet svigter på grund af mikrobielle angreb.

3: Strong Barrier Foam klæber til VIPER-rammen og danner grundlaget for FOAM3-systemet. Dens struktur med højere tæthed er perfekt til et fast greb om stellet og giver fremragende holdbarhed og vedhæftning.

EKSTRA:
Med alle VIPER GOGGLE-modeller følger en dobbeltkammer/dublet stofrengøringsklud, der også fungerer som opbevaringstaske til briller/ekstraudstyr.

Aditional Information
Testafgørelse Nej
Testvinder Nej
Bedste Køb Nej
modelnavnet Viper
Gruppe alder Erwachsene
Køn Unisex
Materiale Polycarbonat
Vandtæt Ikke tilgængelig
Udførelse Ikke tilgængelig
Hjelm typen Ikke tilgængelig
ECE test Ikke tilgængelig
inklusive pinlock Ikke tilgængelig
Solskærm Ikke tilgængelig
lukker typen Ikke tilgængelig
med CE-Godkendelse Ikke tilgængelig
Velegnet til motorcykel mærke Nej
Producent Klim
Mærke Klim
salg Nej
Grundfarve Ikke tilgængelig
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Klim Offroad Motocross beskyttelsesbriller VIPER med UV400-beskyttende anti-tåge linser

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
pris
Kvalitet
Loading...