Trusted Shop LogoAlle Produkte dieser Marke

Klim motocross beskyttelsesbriller VIPER PRO Premium terrængående beskyttelsesbriller

594,90 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

KLIM VIPER PRO OFF-ROAD GOGGLE

KLIM VIPER / VIPER PRO omdefinerer køreoplevelsen på stien. VIPER er designet til at give den bedste optiske klarhed, syn, synsfelt (F.O.V.) og pasform. Ventilations- og fugtighedsstyringssystemer bekæmper aggressivt dug. Takket være integrationen af ​​et supertyndt rammedesign er Viper kompatibel med et stort antal jethjelme.

Funktionerne og de særlige funktioner i Viper Pro Off-Road-briller fra Klim

 • Fov + rammegeometri for maksimalt synsfelt
 • Polycarb Uv400 enkelt linse 100% UV- og UV-beskyttelse
 • Fogtech HD-belægning med anti-tågeobjektiv
 • Trelags åndbart ansigtsskum
 • Inklusiv premium renseklud / opbevaringspose
 • < li> Bælteudvidelse *
 • Briefing in the Air Force (AFI) *
 • 46 mm skridsikker, silikone-foret beskyttelsesrem *
 • Aftagelig søvn / næsebeskyttelse *
 • 3-post afrivningssystem
 • Lamineret afrivning inkluderet *

* EKSKLUSIVE FUNKTIONER PÅ VIPER PRO.
GEMIN-EYE ANTI-FOG: Anti-fog-behandlinger blev først introduceret under Gemini-projektet ved at udvikle dem af NASA for at udstyre deres rumdragt med en linse, der bekæmper kondens i rummet. Ligeledes skal de bedste off-road beskyttelsesbriller fungere for enhver chauffør og modstå ekstreme forhold. Efter indkøb af de bedste materialer og metoder over hele kloden er KLIM den første GeminEYE anti-fog leverandør. I stedet for blot at anvende det manuelt på den ene side af glasset, fordyber vi hele det indre glas i GeminEYE-formlen som beskyttelse mod tåge op til 3 gange længere end med konkurrerende briller. Når det kommer til at rydde tåge og få bedre og længere ydeevne, er GeminEYE svaret.

FOV + GEOMETRI
Hver dimension af VIPER GOGGLE-skelet er omhyggeligt designet til at give det mest iøjnefaldende perifere synsfelt (FOV), der er tilgængelig. Fra rammedimensionerne til bomvinklerne og FOAM3-systemet (se nedenfor) er alle komponenter i VIPER-brillerne designet til at forsvinde fra dit synsfelt, så snart du sætter dem på. Intensiv konstruktion gør det muligt for VIPER at kombinere højt perifert syn med AIRCHAMBER-konstruktionen (se nedenfor) med maksimal lydstyrke - og tilbyder de unikke fordele ved dybkammerbriller, der ikke forhindrer dit syn.

& nbsp; POLYCARB PREMIUM UV400 LENS
KLIM udviklede PolyCarb Premium-linse med en ekstremt avanceret polycarbonat (PC) ydre linse for en mere holdbar og ridsefast oplevelse.

AIR FORCE INDUCTION og FRESHAIR Ventilation
Bemærk at VIPER-beskyttelsesbrillen er en beskyttelsesbrille med høj luftstrøm og er designet til de mest ekstreme forhold. Vær forsigtig, da * AIR FORCED INDUCTION (A.F.I) indløb skubber luft gennem toppen af ​​rammen, hvilket hjælper med at samle enhver luftstrøm, der kan være blokeret af din hjelmpande. I kombination med FRESHAIR nedre og øvre ramme gendannes KLIM VIPER-beskyttelsesbrille AIRCHAMBER kontinuerligt med ren luft. , holdbarhed og komfort at tilbyde. Ved at købe unikke skumkompositter forbedrer KLIM førerkomfort ved fuldt ud at regulere fugt i hele beskyttelsessystemet. Nøglen er at bevæge sig rundt og fjerne fugt. Kombineret med AIRCHAMBER-dimensioner, FRISK AIR-ventilation og * overdimensioneret ansigtsskum for ekstra komfort, fortsætter VIPER-skumsystemerne med at fokusere på et klart udsyn under alle forhold.

RADVENT FRAME VENT FOAM: KLIM, i forbindelse med det dokumenterede Åndbarhed og luftgennemtrængelighed i mange rammeventilationsskumstrukturer. Gennem denne forskning fandt KLIM det perfekte ventilationsskum til linser. Vores RADVENT skum tilbyder støv- og snavsafvisende egenskaber med luftgennemtrængelighed og åndbarhed, der kan sammenlignes med meget mindre tætte skum. Dette tillader, at maksimalt luft- og vanddamp slipper ud, uden at støv eller andre aflejringer trænger ind i AIR CHAMBER.

FOAM3 + FACIAL FOAM
1: Det meget fugtgivende materiale til ansigtskontakt lfjerner hurtigt sved fra huden for at opretholde en frisk, tør forbindelse mellem ansigt og briller. Antimikrobielle egenskaber holder dette tynde lag af ekstremt fugtabsorberende materiale frisk, mens det konstant transporterer fugt i niveau 2.

2: Skumabsorptionsegenskaber af medicinsk kvalitet gør Stage 2-skum fra KLIM til den stærkeste svededispergerende skumstruktur på markedet. Dens overlegne indkapslingsfunktion kan absorbere mere fugt, hvilket gør det fordampet hurtigere og mere fuldstændigt end noget andet skum. Niveau 2 indeholder også antimikrobielle egenskaber af høj kvalitet for at reducere gnister og forhindre skumfejl på grund af mikrobielt angreb.

3: Strong Barrier Foam klæber til VIPER-rammen og danner grundlaget for FOAM3-systemet. Dens struktur med højere tæthed er perfekt til et fast greb om rammen og tilbyder fremragende holdbarhed og vedhæftning.

EKSTRA:
En to-kammer / dobbeltvævet renseklud er inkluderet i alle VIPER GOGGLE-modeller, der fordobler som opbevaringspose til beskyttelsesbriller / ekstraudstyr.

* Kun til VIPER PRO-modeller

Aditional Information
Testafgørelse Nej
Testvinder Nej
Bedste Køb Nej
modelnavnet Viper Pro
Gruppe alder Erwachsene
Køn Unisex
Materiale Polycarbonat
Vandtæt Nej
Udførelse Nej
Hjelm typen Nej
ECE test Nej
inklusive pinlock Nej
Solskærm Nej
lukker typen Nej
med CE-Godkendelse Nej
Velegnet til motorcykel mærke Nej
Producent Klim
Mærke Klim
salg Nej
Grundfarve Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Klim motocross beskyttelsesbriller VIPER PRO Premium terrængående beskyttelsesbriller

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
pris
Kvalitet
Loading...