Alle Produkte dieser Marke:

Helite Motorcykel sikkerhedsvest TURTLE med AIRBAG

3.792,40 kr

3.373,64 kr

3.792,40 kr

3.373,64 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse
Leveringsomfang:

     * herunder ripcord
     * Inklusiv indbygget kapsel

Helite Motorcykel Airbag Vest Turtle


Skildpadden airbags vise din teknologiske fordel især i Aufprällen mod spidse og skarpe genstande såsom et autoværn, en vej eller en motorcykel del. Konventionel Airbagsyteme blødgjort hastigheden af ??påvirkningen fra det, men kunne ikke helt forhindre punktlaster til kroppen gennemboret eller beskadigede airbags. Denne svaghed er løst af Turtle Technology. Den faste rygbeskytter ikke kun beskytter airbaggen mod beskadigelse, men sikrer også, at de kræfter, der virker på et lille område kan absorberes eksponentielt bedre. På grund af sin omfattende beskytter og de bageste dele er nu beskyttet, som ikke var blevet omringet af en airbag.

karakteristika
  • TURTLE airbag model, komplet med luft og maksimalt tryk på 100 ms - certificeret CE, nyeste model.
  • SAS-TEC EN1621-2, CE-certificeret rygbeskytter mere komfortabel
  • 600D meget slidstærkt yderstof
  • For: 3D luft maske for optimal ventilation
  • Store ærmegab til ubegrænset mobilitet
  • 3 individuelle indstillinger bredde på overkroppen for en perfekt pasform

Helite airbag-systemer - Den næste generation af sikkerhedssystemer

Den næste generation af motorcykel airbag systemer på markedet. The Turtle Technology revolutionerede Helite spørgsmålet om sikkerhed i Motorcykel Airbag sektoren. Kvaliteten rygbeskytter er vedhæftet som slagfast ydre materiale, ligesom en skildpadde shell over en airbag. Dette peger også belastninger i ryggen skal fordeles effektivt til hele airbag og absorberes. bestå Svarende til en hjelm, de nye Turtle Technology airbags af en fast ydre lag og et blødere stødabsorberende materiale.

Multiplicere dækningsområde og effektiv beskyttelse mod punktbelastninger
Skildpadden airbags vise din teknologiske fordel især i Aufprällen mod spidse og skarpe genstande såsom et autoværn, en vej eller en motorcykel del. Konventionel Airbagsyteme blødgjort hastigheden af ??påvirkningen fra det, men kunne ikke helt forhindre punktlaster til kroppen gennemboret eller beskadigede airbags. Denne svaghed er løst af Turtle Technology. Den faste rygbeskytter ikke kun beskytter airbaggen mod beskadigelse, men sikrer også, at de kræfter, der virker på et lille område kan absorberes eksponentielt bedre. På grund af sin omfattende beskytter og de bageste dele er nu beskyttet, som ikke var blevet omringet af en airbag.

Beskyttelse Turtle Vest er så meget bedre end CE-certificering kræver
I Frankrig airbags med en testet af en genstand med 130mm diameter for at opnå en CE-certificering Load. Denne test viste, at belastningen på Turtle airbag endda 4 gange blev bedre absorberes end med en standard airbag. Jo mindre areal, som udsættes for den kraft den mere forbedringen af ??Turtle airbags beskyttelse over en standard airbag

The Turtle teknologi
Ved Turtle teknologi tilbyder Turtle optjenes en eksponentielt større beskyttelse mod lokaliserede spændinger end andre airbag-systemer. Du vil gerne Airnest vest for motorcyklister vevorzugt der ønsker at bruge deres eksisterende motorcykel jakke på. Den store fordel ved Turtle er deres universelle anvendelighed. Så du behøver kun én airbag vest for hele sæsonen - uanset udetemperaturen eller rejsedestination.
The Turtle er let, kompakt og altid ved hånden. Din omfattende håndværk sikrer en lang levetid.

Funktioner af Turtle Vest er deres struktur. Kvaliteten SAS-Tec (CE2) - rygbeskytter er ligesom en skildpadde shell over en airbag vedlagt. Derved udover beskyttelse af selve airbag, fordelt punktbelastninger på hele airbag i ryggen og absorberes. Beskyttelsen er således mange gange højere end med en standard airbag. Det indre af vesten har 3D Air Mesh for optimal ventilation.
På alle tre spænder kan være bredden af ??vesten individuelt regulerbart.

beskyttelse Den 17-24 liter volumen yde beskyttelse til nakken, ryggen, brystkassen, kraveben, bækken, haleben, hoved og indvolde. Vesten giver ikke kun beskyttelse mod stød, men stabiliserer overkroppen ud over vride.

Den udløsende system Turtle airbag West
Udløsningen sker via en frigivelse ledning, der er fastgjort til køretøjet, og er indsat ved stigende og faldende til vesten. En utilsigtet udslip ved at glemme frigivelse af rivetråd at afmontere fra køretøjet er meget usandsynligt, da en kraft på 300 Nm er påkrævet for at aktivere airbag. Ved at udskifte CO2 patron, vesten er igen klar til brug.

I en udgivelse, har systemet til 80-100 millisekunder på det optimale pres for at udfolde den fulde beskyttende virkning. Denne periode er opgjort på baggrund af mange års erfaring virksomheden Helite og talrige beregninger og tests for at give præcis på det tidspunkt, indvirkning det optimale pres for at beskytte kroppen.
Under frigivelsen operation, hvis ikke det fulde tryk er nået, vigtige dele af kroppen beskyttes.

Airbag fordele: høj sikkerhed og pålidelighed
I tilfælde motorcykel ulykke, er airbaggen udløses af rivetråd som blev fastsat før rejsen begynder på køretøjet. Den oppustede airbag reducerer risikoen for skader af motorcyklist.

Den berømte engelske laboratorium TRL (Transport Research Laboratory) ledet af en sammenligning: nedbrud med airbag uden ryg beskyttelse mod efteråret med niveau 2 rygbeskytter uden airbag. Resultatet viste, at et hit med airbag skal være fire gange mere voldelige, at lide samme skade, som hvis kun ét niveau er 2 rygbeskytter til beskyttelse.

Forebyggelse Alvorlig skade i motorcykel ulykker

Kroppen er understøttet og afstivet, forårsager dens modstand stiger mod ydre kraft
Den hoved og hals er fastsat i en naturlig position for at forhindre piskesmæld
Som følge af virkningen af ??hovedet mildnes med jorden og reducerer de kræfter, der virker på hjernen accelerationskræfter
Stød absorberes af den store mængde af luftposen og spredt over et stort område af sin overflade.


Inflationen af ??airbaggen indad i stedet for udad
Trykket i airbag jakke, hvis den er aktiveret, sikrer, at kroppen er afstivet, og derfor er ufølsom over for en mulig effekt. I stivede tilstand af kroppen væsentligt mere modstandsdygtige over for brud og vridning af nakke og ryg er.

Forbedret Airbag formular
I 2011 har airbaggen formen blevet optimeret og med uændret airbag tryk, volumen og identiske CO2 patron, har den beskyttende virkning af airbaggen er steget markant. Den optimerede form af airbaggen overkroppen er bedre afstivet, fast hoved mere effektivt og bedre beskyttet mod halsen vride og hyperekstension.

FAQ - Spørgsmål og svar på Helite Airbag System
(Kilde: helite-motorradjacken.de)

Hvis airbagudløsning når du glemmer at frakoble rivetråd når du afslutter?
Du er nødt til at afmontere det mindste trække med en kraft svarende til 30 kg. Dette anvendes typisk i en ulykke, men ikke afmonteres fra motorcyklen. Du vil simpelthen erindres, at rivetråd endnu ikke er defineret. Tilslutning og frakobling bliver hurtigt en vane, kan sammenlignes med foldning og unbuckling sikkerhedsselen i bilen.

Hvis motorcyklen jakke efter aktivering af airbag'en genbruges?
De Helite airbags har et ubegrænset antal tur, da de er forårsaget rent mekanisk. Ved at erstatte CO2 patronen og samles igen udløsningsmekanisme kan systemerne reaktiveres inden for 2 minutter.
Hvis du ikke er sikker på, om din jakke er for stærkt beskadiget, kan du sende det til os, og vi vil tjekke det nu. Hvis motorcyklen jakke er ikke længere brugbart, din forsikring dækker en ny politik.
Verifikation af kapslen: Den årlige revision er en vejning og sammenligne den vægt, der er trykt på kapslen. Den trykte værdi af vægten må ikke afvige mere end 3 g indgraveret vægt på kapslen. Kapslen skal være meget forsigtig skrues ud og skruet helt efter vejningen proces i jakken tilbage.

For at bremse trip tid? Er jeg stadig beskyttet i en kollision?
Om længden af ??snoren, kan den tærskelværdi styres. Fordi på tyske veje må kun anvendes i sæderne alligevel, kan rivetråd derfor sættes meget kort. Kort rivetråd = hurtigt snuble, længere rivetråd = langsommere frigivelse. I typiske alvorlige ulykker (50-70km / t) når tripping tid på 80-100 ms til føreren af ??alvorlig skade eller død for at bevare. Særlige tilfælde for kørsel længere rivetråd er spor bilister, der har brug for mere bevægelsesfrihed til højre og venstre, og de chauffører, som kører mens stående på jorden nogle gange.

Generer mig rivetråd ikke motorcyklen?
Den nøglesnor passerer mellem sadel og jakke, så motorcyklist ikke forringes i sin bevægelsesfrihed. Som i bilen, er det kun sikkert og behagelig følelse, når sikkerhedsselen er spændt.
Kan jeg vaske min Helite jakke?
Jakken må ikke lægges i blød i vand, der skal maskinvaskes og tørretumbles. For at rense en børste, kan anvendes varmt vand og sæbe. Vaskeklude også arbejde meget godt!

Regn er ikke noget problem overhovedet. Hvad vi ikke ønsker, er, at vesten er gennemblødt i vand og dermed også mekanikerne med vand og eventuelt kommer i kontakt med aggressive kemikalier og deres funktionalitet påvirkes negativt (en ekstra sikkerhedsforanstaltning). Mekanismen er meget pålidelig og metaldelene er alle modstandsdygtige over for korrosion, men forebyggelse kan ikke skade.
 
Hvis airbaggen vesten ikke alt for varmt som et yderligere lag på motorcykel jakke?
Af tre spænder på fronten og de store ærmegab Vesten er det meget godt ventileret og begrænser den frie bevægelighed på nogen måde.

Kan jeg bære en rygsæk eller jakke over airbag motorcykel jakke?
Ja, du kan bære en rygsæk eller en jakke over airbaggen motorcykel jakke. Jo tungere rygsækken o. Er jakke og jo tættere de er slidte på kroppen, er der behov for mere tid til at oppuste airbag med luft til at udfylde.

Anvendelse af airbag jakker med racing dragter?
Således airbag vesten passer stramt over en køredragt med tilbage pukkel, til rygbeskytter fra vesten fjernes under alle omstændigheder. Så pasformen er sådan, at kappen på ingen måde forstyrrer. Lanyard skal justeres tilsvarende længere, således at bevægelsen kan sikres til højre og venstre. Især på racerbanen anbefales, at Helite system, fordi det er hurtigt klar til brug igen.

Kan jeg bruge min airbag vest / - være udstyret jakke med patches, patches eller broderi?
Formen af ??airbag-systemer, er arten af ??væv og mængden af ??Cordura udformet således, at airbaggen fungerer korrekt. Som det originale, shipping formular giver Helite garanti for, at airbaggen fungerer som det skal.
Eventuelle ændringer i vest eller jakke med det resultat, at Helite kan være nogen garanti for funktionsdygtigheden. Men hvis du mener, at det vigtigt, at din vest får en personlig touch, anbefaler vi kraftigt at instruere en af ??de certificerede specialister i Helite med dette arbejde.
Der er mange ting, der skal overholdes af en tættere, beklædt de airbag veste eller jakker. Disse er ikke altid synlige ved første øjekast, og vi kraftigt rådgive ikke instrueret Schneider til at gøre arbejdet på airbag-systemer.
I øjeblikket er der i Tyskland en specielt certificeret værksted, som er bekendt med de særlige forhold i de airbags og allerede erhvervet en vis erfaring med systemerne:
Racing Læder: www.rennleder.com
Angelika Otto, Bernhard-Lichtenberg-Str. 11/2, 10407 Berlin

Er de airbagsystemer kan også bruges til passageren?
Ja, til brug på bagsædet, kan du vedhæfte lanyard enten under sædet til et fast punkt på motorcyklen, eller på en af ??håndtagene.

den identiske airbag er i Vesten og jakker?
Airbagsystemet er identisk i alle Helite produkter. Valget af jakken udelukkende afhænger af individuelle smag. Helite konstant at forbedre sin airbag teknologi, så der er forskelle mellem de nyeste og ældre modeller.

Hvis luften i motorcykel jakke med airbag ud igen?
Airbaggen jakke er cirka 8 sekunder maksimal beskyttelse. Derefter luften undslipper gradvist fra kamrene. Efter ca. 2 minutter, bliver luften strømmede ud af airbaggen.

Hvordan præcist har sådan en vest siddende eller hvor meget plads skal airbaggen vest nødt til at puste?
Vesten vil puste uanset hvor hun sidder på dem. Du skal bare sidde så det er behageligt for dig, så du ønsker at bære jakken for hvert drev, selvom det er kun 10 minutter. Jo tættere vesten er lavet, jo mere vil de blive komprimeret, når airbaggen er fyldt med gas. I motorcykelulykker formidable kræfter. Derfor er det godt at blive komprimeret. Vores airbag vil ikke skade, selv om vesten er ekstremt smal.

Kan du fjerner rygbeskytter i motorcykel jakke eller airbag vest?
Den rygbeskytter kan fjernes fra alle Helite airbag-systemer. Men den store rygbeskytter på Turtle systemer en del af det innovative beskyttende system. Derfor giver det mening på Turtle systemer, snarere at lade den separate rygbeskytter væk eller skal fjernes fra jakken, for en rygbeskytter fint. Anders, det opfører sig i Airnest vest. Den rygbeskytter kan let fjernes til fordel for en separat rygbeskytter eller en meget god indbygget jakke rygbeskytter. Et særligt tilfælde er de træningsdragter, bør de være drevet i hvert enkelt tilfælde med Airnest uden den integrerede protektor.
 
Hvor lang tid tager en CO2 kapsel, før jeg erstatte det?
Selv om der ikke er nogen udløbsdato af kapslen, anbefaler vi en årlig kontrol af vægten og udveksling med rust eller efter alvorlig indvirkning på kapslen. Den trykte værdi af vægten må ikke afvige mere end 5 g af indgraveret vægt på kapslen. For at afveje kapslen skal være meget forsigtig skrues ud og skruet helt i luften posen efter vejningen processen igen.
 
Er det muligt airbaggen og kapslerne holdes i bagagen?
Ja, IATA (International Air Transport Association) har airbag veste og jakker med maksimalt 3 CO2 kapsler (inkl. Den indbyggede airbag kapsel) godkendt. Dog skal passageren underrette flyselskabet før bagagen. Derudover følgende PDF behov i trykt form er (PDF) i airbag i bagagen. Vi arrangerer gerne de rigtige kontakter med det kompetente organ i den pågældende flyselskab. Skriv til os, så, så skriv til info@helite-motorradjacken.de~~V og fortælle os, hvilke flyselskab du rejser.
 
Er der nogen tests?
Stille spørgsmålet, hvis de foretrækker at falde på en svulmende oppustede madras, eller på beton. Naturligvis airbag tøj er fremtiden for en masse sport, og du behøver ikke videnskabelig forståelse. Ikke desto mindre, det øger vores troværdighed, for at bevise sådanne antagelser gennem testning og forskning.

Test af vores interne laboratorium: www.hynov.com
CRITT CE Certificering Centre: I alt dette Helite airbags CE-certificeret.
University of Florence
TRL: Transport Laboratory
SATRA: Transport Laboratory
ADAC crashtest - visuel inspektion af tripping tid
Loading...