HELITE motorcykeljakke TOURING B med TURTLE airbagsystem

5.692,40 kr

5.060,84 kr

5.692,40 kr

5.060,84 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse
Leveringsomfang:

     * herunder ripcord
     * Inklusiv indbygget kapsel

Helite al slags vejr jakke Touring "Touring B"


Touring Tekstil Jacket tilbyder motorcyklister en absolut maksimal komfort og sikkerhed.

Touring jakke er den bedste tøj til sikkerheds-minded touring ryttere. Meget slidstærk Cordura i kombination med en Humax klimamembran sikrer vand og vind mens åndbarhed. Samtidig med at tankevækkende komponenter såsom ventilation lynlåse, mange lommer, blød krave og aftagelig termisk foring for komfort. Pasningen kan tilpasses af en bred justering af øvre og nedre arm, og ved at dobbeltklikke Talliengurte.

Størrelse Tabel over Helite Touring Jacket "Touring B"


følgende størrelse tabel gælder for dette produkt:
 

Airbag jakke Størrelse tabel  S  M  L  XL  2XL  3XL  4XL  5XL  6XL
størrelse (cm)  160-175  170-180  170-185  175-190  180-190  180-195  180-200  180-205  180-210
bryst (cm)  85-95  90-100  95-105  100-110  105-115  110-120  115-130  120-140  130-150
taljemål (cm)  70-80  75-90  85-95  90-100  95-105  100-110  110-120  115-130  120-140
egnet kapsel  60cc  60cc  60cc  60cc  60cc  60cc  60cc  100cc  100cc


Vigtige karakteristika Helite Touring Jacket "Touring B"


beskyttelse

    * Airbag Turtle model, komplet med luft og maksimalt tryk på 100 ms - certificeret CE, nyeste model
    * CE-certificeret beskyttere for albuer og skuldre
    * SAS-TEC CE-certificeret komfortabel rygbeskytter
    * Helt reflekterende materiale for bedre synlighed og i mørke.
    * Funktionel Textile stærkt slidbestandigt Cordura

komfort

    * Vandtæt, vindtæt og åndbar takket være klimaet membran HUMAX
    * Ventilation lynlåse. Gennem det opfylder vind på membranen, det køler og kan bære væk fugt igen
    * Aftagelig termisk foring (100% polyester) tilvejebringer varme ved en lav temperatur
    * Soft krave
    * Breddejustering på øvre og nedre arm
    * Dobbelt talje stropper til optimal indstilling af sædet
    * Flere praktiske udvendige og indvendige lommer

Helite Touring B med Turtle airbagsystemet for maksimal sikkerhed


Touring jakke bruger Helite TURTLE airbagsystemet. I denne struktur er kvaliteten Sas-Tec rygbeskytter monteret ligesom en skildpadde shell over en airbag. Dette punkt belastninger på hele airbag i tillæg til beskyttelse af airbaggen fordeles tilbage til ham og absorberes. Beskyttelsen er således mange gange højere end med en standard airbag. Det indre af vesten funktioner 3D luftnet for maksimal ventilation. På alle tre spænder kan bredden på vesten reguleres individuelt.

Den store fordel ved airbaggen vesten er dens universelle anvendelighed. så du kun behøver en enkelt airbag vest for hele sæsonen, uanset udetemperaturen eller rejsedestination. Den omfattende håndværk sikrer en lang levetid. beskyttelse Den 17 liters volumen yde beskyttelse til halsen, ryggen, brystet, bækken, haleben, hoved, kraveben og indre organer. Udløsningen sker via rivetråd som er fast forbundet med køretøjet og indsættes til vesten, når stigende og faldende. Utilsigtet betjening ved at glemme udgivelsen af ??udløsersnor når du får ud af bilen er meget usandsynligt, da en kraft på 300 Nm (30 kg) er forpligtet til at drive airbag.
Ved at erstatte CO2-patron, vesten er igen klar til brug. I frigivelse har systemet til 100 millisekunder på det optimale tryk omkring den fulde beskyttende virkning at udfolde sig. Denne periode var et resultat af mange års erfaring virksomheden Helite og talrige beregninger og tests bestemt til at yde det optimale pres for at beskytte kroppen præcis på det tidspunkt, påvirkning. Under frigørelsen drift, hvis ikke den fulde tryk er nået, vigtige dele af kroppen beskyttes. Ud over airbagsystemet, jakken er udstyret med en høj kvalitet SAS-TEC CE-certificeret rygbeskytter og KNOX CE-certificeret beskyttere på skuldre og albuer, som kan tages ud valgfri. Som alle Helite jakker med airbagsystemet, Touring jakke er udstyret med det innovative Turtle systemet.

FAQ - Spørgsmål og svar på Helite Airbag System
(Kilde: helite-motorradjacken.de)

Hvis airbagudløsning når du glemmer at frakoble rivetråd når du afslutter?
Du er nødt til at afmontere det mindste trække med en kraft svarende til 30 kg. Dette anvendes typisk i en ulykke, men ikke afmonteres fra motorcyklen. Du vil simpelthen erindres, at rivetråd endnu ikke er defineret. Tilslutning og frakobling bliver hurtigt en vane, kan sammenlignes med foldning og unbuckling sikkerhedsselen i bilen.

Hvis motorcyklen jakke efter aktivering af airbag'en genbruges?
De Helite airbags har et ubegrænset antal tur, da de er forårsaget rent mekanisk. Ved at erstatte CO2 patronen og samles igen udløsningsmekanisme kan systemerne reaktiveres inden for 2 minutter.
Hvis du ikke er sikker på, om din jakke er for stærkt beskadiget, kan du sende det til os, og vi vil tjekke det nu. Hvis motorcyklen jakke er ikke længere brugbart, din forsikring dækker en ny politik.
Verifikation af kapslen: Den årlige revision er en vejning og sammenligne den vægt, der er trykt på kapslen. Den trykte værdi af vægten må ikke afvige mere end 3 g indgraveret vægt på kapslen. Kapslen skal være meget forsigtig skrues ud og skruet helt efter vejningen proces i jakken tilbage.

For at bremse trip tid? Er jeg stadig beskyttet i en kollision?
Om længden af ??snoren, kan den tærskelværdi styres. Fordi på tyske veje må kun anvendes i sæderne alligevel, kan rivetråd derfor sættes meget kort. Kort rivetråd = hurtigt snuble, længere rivetråd = langsommere frigivelse. I typiske alvorlige ulykker (50-70km / t) når tripping tid på 80-100 ms til føreren af ??alvorlig skade eller død for at bevare. Særlige tilfælde for kørsel længere rivetråd er spor bilister, der har brug for mere bevægelsesfrihed til højre og venstre, og de chauffører, som kører mens stående på jorden nogle gange.

Generer mig rivetråd ikke motorcyklen?
Den nøglesnor passerer mellem sadel og jakke, så motorcyklist ikke forringes i sin bevægelsesfrihed. Som i bilen, er det kun sikkert og behagelig følelse, når sikkerhedsselen er spændt.
Kan jeg vaske min Helite jakke?
Jakken må ikke lægges i blød i vand, der skal maskinvaskes og tørretumbles. For at rense en børste, kan anvendes varmt vand og sæbe. Vaskeklude også arbejde meget godt!

Regn er ikke noget problem overhovedet. Hvad vi ikke ønsker, er, at vesten er gennemblødt i vand og dermed også mekanikerne med vand og eventuelt kommer i kontakt med aggressive kemikalier og deres funktionalitet påvirkes negativt (en ekstra sikkerhedsforanstaltning). Mekanismen er meget pålidelig og metaldelene er alle modstandsdygtige over for korrosion, men forebyggelse kan ikke skade.
 
Hvis airbaggen vesten ikke alt for varmt som et yderligere lag på motorcykel jakke?
Af tre spænder på fronten og de store ærmegab Vesten er det meget godt ventileret og begrænser den frie bevægelighed på nogen måde.

Kan jeg bære en rygsæk eller jakke over airbag motorcykel jakke?
Ja, du kan bære en rygsæk eller en jakke over airbaggen motorcykel jakke. Jo tungere rygsækken o. Er jakke og jo tættere de er slidte på kroppen, er der behov for mere tid til at oppuste airbag med luft til at udfylde.

Anvendelse af airbag jakker med racing dragter?
Således airbag vesten passer stramt over en køredragt med tilbage pukkel, til rygbeskytter fra vesten fjernes under alle omstændigheder. Så pasformen er sådan, at kappen på ingen måde forstyrrer. Lanyard skal justeres tilsvarende længere, således at bevægelsen kan sikres til højre og venstre. Især på racerbanen anbefales, at Helite system, fordi det er hurtigt klar til brug igen.

Kan jeg bruge min airbag vest / - være udstyret jakke med patches, patches eller broderi?
Formen af ??airbag-systemer, er arten af ??væv og mængden af ??Cordura udformet således, at airbaggen fungerer korrekt. Som det originale, shipping formular giver Helite garanti for, at airbaggen fungerer som det skal.
Eventuelle ændringer i vest eller jakke med det resultat, at Helite kan være nogen garanti for funktionsdygtigheden. Men hvis du mener, at det vigtigt, at din vest får en personlig touch, anbefaler vi kraftigt at instruere en af ??de certificerede specialister i Helite med dette arbejde.
Der er mange ting, der skal overholdes af en tættere, beklædt de airbag veste eller jakker. Disse er ikke altid synlige ved første øjekast, og vi kraftigt rådgive ikke instrueret Schneider til at gøre arbejdet på airbag-systemer.
I øjeblikket er der i Tyskland en specielt certificeret værksted, som er bekendt med de særlige forhold i de airbags og allerede erhvervet en vis erfaring med systemerne:
Racing Læder: www.rennleder.com
Angelika Otto, Bernhard-Lichtenberg-Str. 11/2, 10407 Berlin

Er de airbagsystemer kan også bruges til passageren?
Ja, til brug på bagsædet, kan du vedhæfte lanyard enten under sædet til et fast punkt på motorcyklen, eller på en af ??håndtagene.

den identiske airbag er i Vesten og jakker?
Airbagsystemet er identisk i alle Helite produkter. Valget af jakken udelukkende afhænger af individuelle smag. Helite konstant at forbedre sin airbag teknologi, så der er forskelle mellem de nyeste og ældre modeller.

Hvis luften i motorcykel jakke med airbag ud igen?
Airbaggen jakke er cirka 8 sekunder maksimal beskyttelse. Derefter luften undslipper gradvist fra kamrene. Efter ca. 2 minutter, bliver luften strømmede ud af airbaggen.

Hvordan præcist har sådan en vest siddende eller hvor meget plads skal airbaggen vest nødt til at puste?
Vesten vil puste uanset hvor hun sidder på dem. Du skal bare sidde så det er behageligt for dig, så du ønsker at bære jakken for hvert drev, selvom det er kun 10 minutter. Jo tættere vesten er lavet, jo mere vil de blive komprimeret, når airbaggen er fyldt med gas. I motorcykelulykker formidable kræfter. Derfor er det godt at blive komprimeret. Vores airbag vil ikke skade, selv om vesten er ekstremt smal.

Kan du fjerner rygbeskytter i motorcykel jakke eller airbag vest?
Den rygbeskytter kan fjernes fra alle Helite airbag-systemer. Men den store rygbeskytter på Turtle systemer en del af det innovative beskyttende system. Derfor giver det mening på Turtle systemer, snarere at lade den separate rygbeskytter væk eller skal fjernes fra jakken, for en rygbeskytter fint. Anders, det opfører sig i Airnest vest. Den rygbeskytter kan let fjernes til fordel for en separat rygbeskytter eller en meget god indbygget jakke rygbeskytter. Et særligt tilfælde er de træningsdragter, bør de være drevet i hvert enkelt tilfælde med Airnest uden den integrerede protektor.
 
Hvor lang tid tager en CO2 kapsel, før jeg erstatte det?
Selv om der ikke er nogen udløbsdato af kapslen, anbefaler vi en årlig kontrol af vægten og udveksling med rust eller efter alvorlig indvirkning på kapslen. Den trykte værdi af vægten må ikke afvige mere end 5 g af indgraveret vægt på kapslen. For at afveje kapslen skal være meget forsigtig skrues ud og skruet helt i luften posen efter vejningen processen igen.
 
Er det muligt airbaggen og kapslerne holdes i bagagen?
Ja, IATA (International Air Transport Association) har airbag veste og jakker med maksimalt 3 CO2 kapsler (inkl. Den indbyggede airbag kapsel) godkendt. Dog skal passageren underrette flyselskabet før bagagen. Derudover følgende PDF behov i trykt form er (PDF) i airbag i bagagen. Vi arrangerer gerne de rigtige kontakter med det kompetente organ i den pågældende flyselskab. Skriv til os, så, så skriv til info@helite-motorradjacken.de~~V og fortælle os, hvilke flyselskab du rejser.
 
Er der nogen tests?
Stille spørgsmålet, hvis de foretrækker at falde på en svulmende oppustede madras, eller på beton. Naturligvis airbag tøj er fremtiden for en masse sport, og du behøver ikke videnskabelig forståelse. Ikke desto mindre, det øger vores troværdighed, for at bevise sådanne antagelser gennem testning og forskning.

Test af vores interne laboratorium: www.hynov.com
CRITT CE Certificering Centre: I alt dette Helite airbags CE-certificeret.
University of Florence
TRL: Transport Laboratory
SATRA: Transport Laboratory
ADAC crashtest - visuel inspektion af tripping tid
Loading...