Alle Produkte dieser Marke:

LS2 Enduro hjelm MX436 PIONEER RING med stor visir solskærm og hjelm skærm

1.284,40 kr

1.025,24 kr

1.284,40 kr

1.025,24 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

LS2 Enduro hjelm MX436 Pioneer RING - Langrendshjelm med visir for den bedste off-road komfort

Hvis du er en motocross, en Moto land eller en enduro racer og har spænding, du har brug for seriøs udstyr og PIONEER MX436! PIONEER MX436 er udviklet i samarbejde med de LS2 førere af korset, Enduro og Supermotard Championship Series til professionel off-road brug.

ydre skal

    * 3 skålstørrelser
    * KPL - kinetisk polymerligering

Blandingen af ​​polycarbonat, termoplast og andre materialer er specielt designet af LS2. Takket være KPL har hjelmen en ekstrem let vægt samt en høj punkteringsmodstand og den nødvendige fleksibilitet til at give en energifordeling af den mest moderne standard. Denne specielle sammensætning opfylder standarderne ECE 22.05 og DOT.

dekoration interiør

    * åndbar
    * aftagelig, vaskbar foring
    * Allergivenlig

visir

LS2 visorer er udstyret med 3D optisk korrekt "A Class" polycarbonat, samt en pladsbesparende polymer med høj slagfasthed, hvilket forhindrer forvrængninger og giver maksimal klarhed.

    * klare, ridsefast
    * integreret solskærm
    * UV-resistent
    * Mistbestandig

ventilation

Hjelmene i LS2 har en dynamisk strømningsventilation. De fuldt justerbare luftindtagsåbninger, ventileret EPS, hjelmspoiler og udstødningsventiler giver et konstant, blidt træk og behagelig kørsel ved en behagelig temperatur.

    * integreret ventilationssystem
    * Hovedventilation
    * Backside luftning
    * Chin venting
    * Sideventilation

sikkerhed

LS2 er forskellige shell størrelser med EPS beskyttende foring i specielle størrelser samt højtydende komfort pude af fineste kvalitet med LS2s eksklusiv 3D laserskåret skum at vælge imellem, der giver en perfekt pasform og komfort hele dagen.

    * Nødfrigivelsessystem
      Vores Notfallentriegelungssystem giver første respondenter at fjerne kind puder fra hjelmen til at tage med minimale bevægelser hjelmen fra hovedet og halsen af ​​en styrtede rytter. Ideelt set holder en anden person hjelmen, mens puderne fjernes, så de ikke bevæger sig. Træk fingeren gennem det røde bånd og træk forsigtigt på det for at fjerne puderne. Træk kinderbeklædningerne over stropperne og ud af hjelmen.
    * Sikkerhedsplade lavet af metal
      Den lille metal trekant er kun tilgængelig på LS2 hjelme. Det sikrer fastgørelsen af ​​hækremmen til hjelmen og giver ekstra fasthed.
    * Multi-density EPS

Vægt (i gram)

    * 1300 (+/- 50g)

lukker

    * Micro-latch lukning
    * Forstærket chinstrap med quick release system
      Sikkerhedsremmen af ​​høj kvalitet har et metalbeslag tilsluttet. Den anden rem har et ribbet plastikklip. Sæt det ribberede plastikklips ind i metalspænde. Du hører så et lille klik. Fortsæt med at trække, indtil bæltet er behageligt og sikkert. Træk på stroppen for at løsne låsen. For at stramme og forkorte remmen, når du sætter hjelmen på, skal du bruge metalglidespænderne med det ribbede plastikklips på stroppen.

standard

ECE 22.05

Specielle funktioner

    * herunder hjelm skjold

MX436 Pioneer RING af LS2 - Top moderne dobbeltsporthjelm lavet af ekstra letvægtsplastik

Top moderne dobbeltsporthjelm lavet af KPA® (Kinetic Polymer Alloy), en særlig letvægtsplast fra den nyeste generation. Komfortabel pasform. I hjelmen skal indtrækbar, trinløs solskærm. "Emergency release system", i. Kindpadsene kan fjernes i en ulykke af Ersthelfer, og fjern forsigtigt hjelmen. 3 ydre skalstørrelser for maksimal størrelse. Chin ventilation justerbar. Laserskåret indvendig polstring til behagelig pasform. Ridsikkert, låsbar visir. Meget let og fleksibelt hjelmskærm. Indvendig beklædning, vaskbar, hurtigtørrende og antibakteriel. ECE 22/05 certificeret. Vægt 1.300 ± 50 g. Variabel ratchet lukning.
Loading...