Trusted Shop LogoAlle Produkte dieser Marke

X-Lite flip-up hjelm X-1005 med UltraWide visir og Pinlock

3.941,33 kr

3.160,56 kr

3.941,33 kr

3.160,56 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

X-LITE flip-up hjelm X-1005 - Design og ekspertise kombineret i én hjelm

Dette er den nye flip-up-hjelm X-1005 fra X-lite, der er resultatet af en intensivt revideret designproces med det formål at kombinere Nolan og X-lites ekspertise optimalt.

Den har et elegant, dynamisk design, et slående udseende og et omfattende udvalg af tekniske funktioner, hvoraf nogle er meget innovative. Tre ydre skalstørrelser, dobbelt P/J-homologation, Ultrawide visir, VPS-solskærm (justerbar i forskellige positioner og udstyret med automatisk tilbagetrækningssystem), rotation af hageskjoldet med elliptisk bane, eksklusiv dobbeltvirkende åbningsmekanisme til hageskjoldet, Microlock2 fastholdelsessystem med dobbelt håndtag og mikrometrisk justering, Carbon Fitting Racing Experience indvendig komfortpolstring (med innovativ netkonstruktion), eksklusivt Liner Positioning Control (LPC)-system og opsætning til den nye generation af N-Com-kommunikationssystemet gør X-1005 til en af de mest populære flip-up-hjelme til de mest krævende motorcyklister.

Tekniske specifikationer

Visir

 • Ekstra stort synsfelt takket være "Ultrawide"-visiret samt "Dual-Action"-visirmekanisme og Pinlock® indervisir)
Solskærm med UV 400-beskyttelse
 • Mørktonet, lavet af Lexan, ridsefast belægning
Unitherm 2" indvendig
 • aftagelig og vaskbar
Ventilation
 • optimal ventilation
 • ekstra ventilationsåbning i hagesektionen
lukning
 • Microlock² mikro-ratchet lukning
Særligt udstyr
 • Forberedelse af brillekanal
 • elliptisk hageparti-mekanisme og udvidet plads i hagesmækken for bedre bærekomfort
 • kindpuder fås i tre tykkelser for perfekt pasform
 • Godkendelse som jet- og full-face hjelm (P/J Holomogation)
N-Com forberedelse
 • B902 X
 • B601

De særlige egenskaber ved den modulære flip-up-hjelm X-1005 fra X-Lite

P/J HOMOLOGERING

Hjelmen kan bruges enten med åben hageskærm (J-konfiguration) eller lukket (P-konfiguration), da hageskærmen har bestået homologeringstesten i henhold til FN/ECE-regulativerne for helhjelme med fuld ansigt.

ULTRABREDT VISIR

Den store overflade på S/R-visiret (Scratch Resistant) giver et bredere udsyn, selv på siden, hvilket øger den aktive sikkerhed betydeligt.

PINLOCK® ANTI-FOG INDRE VISIR

Takket være det patenterede justeringssystem kan Pinlock® indervisirets strækning justeres udefra uden at skulle fjerne visiret. Full Silicone Border (FSB), der er licenseret af Pinlock®, giver for det første mulighed for at øge luftkammeret mellem hjelmens yderside og inderside, hvilket yderligere reducerer risikoen for dugdannelse, og for det andet reducerer det risikoen for ridser på visiret.

VPS SUN SHIELD

Den er støbt af LEXAN™*, er S/R-behandlet (ridsefast) og F/R-behandlet (tågefast) og giver UV-beskyttelse op til 400 nanometer. Den er let aftagelig med henblik på vedligeholdelse og rengøring og er fuldt justerbar. Med aktiveringssystemet (patenteret) kan solskærmen automatisk trækkes tilbage til en standby-position, hvilket forenkler de nødmanøvrer, der er nødvendige for hurtigt at opnå maksimal synlighed i solskærmen.

ROTATION AF HAGESKÆRM MED ELLIPTISK FLYDER

Hageskjoldets rotation med elliptisk bevægelsesbane gør det muligt at reducere den samlede størrelse af hjelmens forside til et minimum, når hageskjoldet er åbent. Dette reducerer i høj grad "sejlads"-effekten og sikrer kørekomfort, selv når hagesmækken er hævet.

DOBBELTVIRKENDE (PATENTERET)

Eksklusivt DUAL ACTION hageskjold åbningssystem. Den er placeret i midten af hagesmækken og gør det nemt at åbne den med én hånd. Den dobbelte åbningsmekanisme reducerer risikoen for utilsigtet åbning: hagesmækken kan kun åbnes ved at trykke på det første udløserhåndtag (eller sikkerhedslås) og derefter på det andet håndtag.

LPC - STYRING AF POSITIONERING AF DET INDVENDIGE UDSTYR

Dette system, som er under patentansøgning, gør det muligt at regulere foringens position. Dette gør det muligt at justere hjelmens placering, som er af samme størrelse, så den passer til forskellige hoveder og dermed til forskellige krav og hovedformer.

FORMSTØBT FORING TIL DE INDRE KINDPUDER I POLYSTYREN

Hjelmen har en formstøbt foring til kindpuderne af polystyren, hvilket giver en mere præcis pasform til de indre kindpuder af stof. Denne foring, som giver produktet en højkvalitetsfinish, danner også huset for N-Com-kommunikationssystemets høretelefoner.

"CARBON FITTING" KOMFORT INDVENDIG POLSTRING MED INNOVATIV NETKONSTRUKTION

Den indvendige komfortpolstring er lavet af aktiverede kulfilamenter, et termoregulerende, antistatisk og dissipativt element. Inderstøvlen med innovativ netkonstruktion understøtter luftbevægelsen omkring toppen af hovedet, så du holdes kølig og tør.

ADAPTIV FORBEREDELSE TIL BRILLER

Dette system er designet med henblik på at give brillebærere komfort. Den giver dig mulighed for hurtigt og nemt at skabe plads i kindpudene til dine brillestænger. Den er vendbar, så kindpuderne kan sættes tilbage til deres oprindelige konfiguration. For yderligere at lette vask er kindpuderne udstyret med en indvendig skumpolstring, som kan fjernes fra stofbetrækket.

MICROLOCK2 (PATENTERET)

Dette er et patenteret dobbelt håndtag med mikrometrisk justering. Den består af et termoplastisk ergonomisk åbningshåndtag og et andet tand- og fastholdelseshåndtag i aluminium. Det tandede håndtag frigør den mikrometriske strimmel, så hageremmen kan kun åbnes ved en meget bred rotation af åbningshåndtaget. Denne anordning minimerer muligheden for utilsigtet åbning af fastholdelsesanordningen.

FORBEREDT TIL N-COM KOMMUNIKATIONSSYSTEM

Hjelmen er N-COM forberedt og godkendt med N-Com kommunikationssystemet installeret. Systemet, der muliggør installation, og selve det kompatible N-Com-produkt er designet med det formål at lette installationen af systemet i hjelmen.
N-COM KOMPATIBILITET: B902 X-Series - B601 X-Series

INTEGREREDE HAGEREMME

De kan fjernes og vaskes og er integreret i kindpudene, hvilket forbedrer hjelmens pasform samt dens bærbarhed og lydisolering.

KINDPUDER MED ENKELTBLOKKE

Den indvendige polstring af ekspanderet skum til kindpuderne er designet til at give et overlegen ensartet tryk og ensartet ydeevne over tid sammenlignet med traditionelle puder. Den kan også tages af stoffet for at gøre det nemmere at vaske den.

Aditional Information
Testafgørelse Nej
Testvinder Nej
Bedste Køb Nej
modelnavnet X-1005
Gruppe alder Erwachsene
Køn Unisex
Materiale Fiberglas
Vandtæt Nej
Udførelse Nej
Hjelm typen Klapphelm
ECE test ECE 22.05
inklusive pinlock Ja
Solskærm Ja
lukker typen Mikro-Ratschen-/Riemenverschluss
med CE-Godkendelse Nej
Velegnet til motorcykel mærke Nej
Producent X-Lite
Mærke X-Lite
salg Nej
Grundfarve Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: X-Lite flip-up hjelm X-1005 med UltraWide visir og Pinlock

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
pris
Kvalitet
Loading...