Trusted Shops Excellent Bikeroutfit.de Trusted Shops Bikeroutfit.de

Bemærk i henhold til batterilovgivningen

i vores program, da batterier kan være indeholdt, vi er forpligtet til at påpege følgende til batteriet lov (BattG) batterier og akkumulatorer må ikke bortskaffes sammen med husholdningsaffald, men du er juridisk forpligtet til at returnere brugte batterier og akkumulatorer. Gamle batterier kan indeholde skadelige stoffer, der kan forårsage skade på forkert opbevaring eller bortskaffelse af miljøet eller dit helbred. Men batterier indeholder også vigtige råmaterialer som f.eks Jern, zink, mangan eller nikkel og kan genanvendes. Du kan vende tilbage batterierne efter brug, enten til os eller i umiddelbar nærhed (for eksempel handel eller kommunal indsamling eller i vores lager) returnerede gratis.
Leveringen i butikkerne er slået til slutbrugere for de sædvanlige mængder og begrænsede sådanne batterier, som distributøren som nye batterier i sit sortiment eller har resulteret.

 

Den udkrydsede kuffertskilt betyder, at du ikke må bortskaffe batterier og batterier med dit husholdningsaffald. Under dette symbol finder du også følgende symboler med følgende betydning:
Pb: Batteriet indeholder bly
Cd: Batteriet indeholder cadmium
Hg: Batteriet indeholder kviksølv

Biker outfit Schleswig GmbH

Loading...