Trusted Shops Excellent Bikeroutfit.de Trusted Shops Bikeroutfit.deAlle Produkte dieser Marke

Schuberth fullface hjelm SR2 med Pinlock

(uvp) 3.356,16 kr

1.834,16 kr

(uvp) 3.356,16 kr

1.834,16 kr

 • - In 1-2 Tagen bei Ihnen zuhause. Versicherter Versand mit DHL.(werktags innerhalb Deutschlands)
 • - Bis 13 Uhr bestellt - Versand am selben Tag! (Versand Montag - Freitags)
 • - Ab 50 Euro versandkostenfrei. Übersicht Lieferung und Versandkosten

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

Schuberth hjelm SR2 - for ambitiøse sporty chauffører og racere


På en super atlet det kommer til højeste koncentration. Uanset om på banen eller på farten. Den nye SR2 Schuberth giver hans chauffør alle til koncentreret, afslappet og derfor sikrere at være på farten. En forbedret spoiler sikrer, at hovedet er stille og roligt i vinden. Den nye visir giver klarhed i enhver situation. Hvilken vej altid foran dig.

SR2 har længe været testet i vindtunnel. Så hver detalje er sandt, har ingeniørerne haft ham tusindvis af gange i hånden og konstant optimeret,

karakteristika
 • Kinnwind- og ånde deflector
 • Racing Spoiler
 • Tool-mindre fjernelse
 • testede aerodynamik i vindtunnel
standard
 • ECE R 22/05
Den motorcykel hjelm opfylder ECE R 22-05 og kan således køres i hele Europa.

shell
 • S.T.R.O.N.G. Fibre carbon (glasfiberforstærket)
 • Høj absorption effekt
 • Tre shell størrelser
ventilation
 • Chin og pande justerbar Proactive Dynamic Ventilation System (op til 10 liter frisk luft per sekund)
 • Vent på bagsiden
En nydesignet deflektor er perfekt integreret i den nye ventilationssystem af SR2. Mere frisk luft og en forbedret koncept til transport åndedrættet sikre den bedste cirkulation.

foring
 • Aftagelig COOLMAX interiør
 • vaskbar
lås
 • Dobbelt-D lukning
På grund af sin enkelhed, pålidelighed og sikkerhed er det dobbelte D-ring af brugt og ordineret til racing lukning.
The Double-D-ring giver mulighed for enkel og præcis indstilling af hagerem længde og vedligeholder pålidelige.

visir

En helt nydesignet racing visir:
 • klar
 • Scratch
 • anti-tåge
Vejen frem er SR2 med et nyt visir design. Det klare visir har optisk klasse 1 - det højest mulige kvalitetsniveau. Ved en todimensional bøje visiret for Tear-offs er egnet. En dug disk sikrer konstant dug. Ud over den klare visir er der fem andre toner.

Som i Formel 1 Sport den nye visir af SR2 er en 2D racing visir. Forbedrer brugen af ??tåre-offs. For dug den nye udvidede anti tåge linse er ansvarlig. Dette giver også en overgang-frit udsyn i racing situationer.
Visiret er udstyret med en fane 2 finger. Den observation er mulig med højre eller venstre hånd

spoiler

En forbedret spoiler fra en kilde sikrer, at hovedet er stadig i vinden - især ved høje hastigheder

aerodynamik

Forbedret spoiler - forbedret aerodynamik.
På vejen, på motorvejen eller racerbanen: Den SR2 er stabil i vinden:
 • Ingen elevator
 • Retningsbestemt stabilitet
 • Ingen buffeting
Test resultat "MOTORRAD" (Issue 9-2016)

Magasinet MOTORRAD og TÜV Rheinland krone en helt ny Schuberth SR2 til testvinderen, efter at de har i alt 14 top modeller af de øverste hjelm producenter udsat for en hård sammenligning test.

Schuberth betragtes som en pioner inden for folde hjelm og nyder derfor især blandt tour ryttere over hele verden med multiple testvinderen C3 Pro et fremragende ry. For nylig, men beviser den tyske hjelm producent med sensationelle innovationer såsom Adventure hjelmen E1 og Supersport hjelm SR2, at han har et potentiale testvinder i programmet for hver motorcyklist. Og næppe serieproduktion af Schuberth SR2 var begyndt, da den helt nye Supersport hjelm allerede havde sat en hård sammenligning af magasinet motorcykel med hovedpersonerne i segmentet.

Den nuværende udgave MOTORCYKEL 9-2016 får i Magdeburg, hvor alle Schuberths hjelme udelukkende udviklet og produceret, helt sikkert en hædersplads. Dette spørgsmål afslører ikke blot, at læserne af magasinet har valgt Schuberth brand for ellevte gang i træk "Best Brand" i kategorien hjelme, men også, at Schuberth SR2 har vundet mest omfattende hjelm test af året. Den SR2 er blevet hædret for sin fremragende aerodynamik med den maksimalt mulige score og mistede absorption maksimum Kategorierne akustik, ventilation, vægt og stød på kun ét punkt. For at opnå den ideelle aktuelle HIC værdi (chef Skade Criterion) på 1000 manglede Schuberth hjelm kun tre point.

Samlet blev SR2 af det redaktionelle gradueret "meget god" og sagde med 89 point ud af 100 for test-vinder. Et resultat af dette er Jan-Christian Becker, administrerende direktør for Schuberth Group begejstret: "Selvfølgelig er vi altid glade for en test sejr. Men hvis Europas største motorcykel magasin i samarbejde med sådan en berømt testinstitut som TÜV Rheinland forklarer en Schuberth hjelm til vinderen, så er det en meget særlig pris. De fleste har dog grund til at være glad alle sporty bilister, der vælger en SR2, fordi de opfordres til at gøre alt rigtigt. "

Test resultat "PS" (Issue 6-2016)

Motorcyklen magasin PS og TÜV Rheinland har i fællesskab testet elleve nuværende Supersport hjelme. Den helt nye Schuberth SR2 scorede topresultater i denne komplekse test i næsten alle kriterier, og blev stemt den klare testvinder.

Det har næsten en tradition, hjelm test involverer test sejre og anbefalinger til Schuberths hjelme. Men det er en helt ny Schuberth hjelm som SR2 til at lancere to sammenligning tests i hurtig rækkefølge vinder umiddelbart efter hinanden, hvilket er en nyhed for hjelmen producent i Magdeburg. Efter at have slået den etablerede konkurrence i testen af ??Europas største motorcykel magasin MOTORRAD nu følger en endnu klarere punkt sejr SR2 i Test af PS, magasinet for "sporty hurtige motorcykel".

I det seneste nummer PS 6-2016 er dokumenteret, at SR 2 sæt standard i næsten enhver henseende. Schuberth Supersport hjelm blev hædret for sin absolutte dug med den maksimalt mulige score og gik glip af kategorierne stødabsorbering og støj til maksimum på kun et enkelt punkt. Også i evalueringen af ??aerodynamik, ventilation, synsfelt, vægt, pasform / slidstyrke og udstyr / behandling af SR2 var i forreste linje med. Samlet set var han ved redaktionen PS efter en omfattende test i laboratoriet og på banen med en lødighed på "meget god" og sagde alt 130 af 150 mulige point for test-vinder.

Jan-Christian Becker, administrerende direktør for Schuberth gruppe er tilfreds med den nye top score: "Bekræft Test sejre som Schuberth er altid god for en test sejr. Dette gælder ikke kun for vores nuværende nyheder som SR2 og for eventyret hjelm E1. Schuberth har en potentiel testvinder i programmet for hver motorcyklist. "
Aditional Information
modelnavnet Schuberth SR2
Gruppe alder Erwachsene
Køn Unisex
Materiale Fiberglas
Vandtæt Nej
Hjelm typen Integralhelm
ECE test ECE 22.05
Pinlock Ja
Solskærm Nein
lukker Doppel-D Ring
med CE-Godkendelse Nej
Mærke Schuberth
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Schuberth fullface hjelm SR2 med Pinlock

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
pris
Kvalitet
Loading...