Trusted Shop Logo

X-Lite full-face hjelm X-803 RS ULTRA CARBON racinghjelm med NERS og fri visir

4.610,63 kr

3.412,66 kr

4.610,63 kr

3.412,66 kr

LEVERINGSTID: For lager varer: 2-3 dage. Noter om forsendelsesomkostningerne >

Bestil og betal indtil 14:00:
Varerne er stadig i skibet i dag! (Gælder hverdage fra mandag til fredag)

Beskrivelse

X-LITE X-803 RS Ultra Carbon motorcykelhjelm - Ekstremt veludstyret racerhjelm til vejen

Denne hjelm leveres med et klart og en mørkegrøn visir! Golden and Silver Edition med en gylden eller sølv visir i stedet for den grønne.

Med X-803 RS Ultra Carbon bringer X-lite MotoGP-teknologi til gaden og viser samtidig, hvad der er muligt i high-end racerhjelme. Den eksklusive Racetrack Setup (RS) omfatter et guldspejlet visir og Racetrack Aerodynamic Spoiler (RAS). Desuden er hver X-803 udstyret med Nolan Emergency Release System (NERS) for øget sikkerhed ved hurtigt at fjerne kindpuderne i tilfælde af et styrt. En anden innovativ funktion er Liner Positioning Control-systemet (LPC). Ved hjælp af en let anvendelig justeringsrem kan foringen og dermed hjelmens position på X-803 RS justeres individuelt i højden til bærerens hovedform.


X-803's indre, der er lavet af det højteknologiske Carbon Fitting Racing Experience-kulfibermateriale, sikrer den bedste kørekomfort og en behagelig frisk fornemmelse i hjelmen til enhver tid. Det giver ikke kun de bedste værdier med hensyn til åndbarhed, men er også antistatisk og bakteriostatisk (selv uden yderligere behandling). Ligesom alle Race Replica-hjelme fra X-lite er X-803 optimeret for at opnå den bedste sikkerhed, maksimal racerfunktionalitet og minimal vægt.

Tekniske data

Racetrack Aerodynamisk Spoiler (RAS)

Den helt nye aerodynamiske hjelmspoiler, der er udviklet sammen med verdens bedste X-lite-piloter og perfektioneret i vindtunnelen ned til mindste detalje. Reducerer luftmodstanden og giver også forbedret stabilitet ved høje hastigheder. Kan fjernes i et par enkle trin, hvis det ønskes.

Visir
  • X-803 RS Ultra Carbon Golden Edition kommer med to visirer: klar og guld spejlet.
  • X-803 RS Silver Carbon Golden Edition kommer med to visirer: klar og sølv spejlet.
  • De andre dekorer leveres med to visirer: klar og mørkegrøn
  • Ekstra stort synsfelt takket være "Ultrawide"-visiret (omfatter hurtig frigørelse og Pinlock® indvendigt visir)
  • Valgfrit: 2D-racervisir, forberedt til afrivningsvisir
"Ultra Carbon"-versionen giver yderligere vægtreduktion med maksimal beskyttelse takket være den ultralette kulfiberskal.

Indvendigt udstyr
  • Eksklusiv "Carbon Fitting"-teknologi til indvendig polstring: de anvendte aktiverede kulfibre er særligt åndbare, 100 % naturlige, bakteriostatiske og antistatiske uden forudgående behandling.
  • Kindpuder fås i forskellige tykkelser med innovativ "Steadyfit" for den bedste pasform af hjelmen i enhver konkurrencesituation
Liner Positioning Control system (LPC)
  • Ved hjælp af en let anvendelig justeringsrem kan foringen og dermed hjelmens position på X-803 RS justeres individuelt i højden til bærerens hovedform.
Ventilation

Separat justerbare luftindtagsåbninger på hjelmens pande, hoved og hageparti samt luftudløbsåbninger på siderne og under spoileren sikrer optimal luftcirkulation inde i hjelmen. Forbedrede åbningsklapper og skydere med større gennemstrømning giver maksimal frisk luft til vejrtrækning og omkring rytterens hoved, når det er nødvendigt. Et stort plus både under varme racerkørsler og på en sporty landevejsrunde.

Lukning
  • Dobbelt D-ring lukning af hageremmen for minimal vægt og maksimal sikkerhed
Rotationsstødprøvninger

Alle X-lite X-803'ere består de seneste crash-tests og opfylder de højeste sikkerhedsstandarder, der kræves af FIM i MotoGP og Superbike World Championship.

NERS (Nolan Emergency Release System)

Gør det muligt for førstehjælpere at fjerne kindpuderne i et par nemme trin for at fjerne hjelmen med lille indsats - et vigtigt plus i tilfælde af en ulykke.

Særligt udstyr
  • Udstyret med "dobbeltvirkende" vippe på venstre side af visiret: 1. ventilationsposition, 2. låsestilling

De særlige egenskaber ved X-803 RS Ultra Carbon full-face hjelmen X-803 RS Ultra Carbon fra X-Lite

NERS NØDUDLØSNINGSSYSTEM
Dette patentsøgende system gør det muligt for redningsmandskab at fjerne kindpuderne fra hjelmen, mens motorcyklisten stadig har den på, blot ved at trække i de røde stropper, der er fastgjort på forsiden af puderne selv.

SYNLIGHED PÅ SIDEN
Sammenlignet med sin forgænger (model X-802RR) er X-803 forbedret med hensyn til synlighed i siden. Som følge heraf giver den bedre kørekomfort og øget aktiv sikkerhed.

EKSTRA MØRKEGRØNT VISIR
Ud over den klare standardvisir er hjelmen også udstyret med et mørkegrønt visir. Denne er udelukkende beregnet til dagkørsel på racerbanen under særlige lysforhold (f.eks. meget skarpt lys). I disse tilfælde kan den aflaste øjnene i forhold til en klar visir. Opmærksomhed: Lysgennemskueligheden for det mørkegrønne visir er under det minimum, der kræves i henhold til ECE/ONU 22-5, og derfor er dette visir ikke godkendt.

PINLOCK® ANTI-FOG INDRE VISIR
Takket være det patenterede justeringssystem kan Pinlock® indervisirets strækning justeres udefra uden at skulle fjerne visiret. Full Silicone Border (FSB) giver for det første en forøgelse af luftkammeret mellem hjelmens yderside og inderside, hvilket yderligere reducerer risikoen for dugdannelse, og for det andet reducerer det risikoen for ridser på visiret.

DOBBELT HANDLING
En anordning, der gør det muligt at låse visiret (for at forhindre utilsigtet åbning af visiret ved høje hastigheder) eller at få visiret til at dugge ved lave hastigheder eller ved stop (ved at minimere visirets åbning).

BÆRBARHEDEN
Sammenlignet med sin forgænger (model X-802RR) har X-803 forbedret komforten i hageområdet: hagesmækken er blevet en smule forlænget for at give mere statisk og dynamisk komfort.

AERODYNAMISK SPOILER TIL RACETRACK (RAS)
Dette er en aerodynamisk spoiler, der er udviklet i samarbejde med de officielle Nolan- og X-lite-kørere, og som er resultatet af CFD-undersøgelser (Computational Fluid Dynamics) og vindtunnelforsøg.
Den øverste del af hjelmens form reducerer hjelmens aerodynamiske modstand og forbedrer stabiliteten ved høje hastigheder i en position med hovedet nedad, især når den danner en sammenhængende linje med puklen på bagsiden af førerens dragt (hvis den er til stede). Desuden forbedrer formen på sidepanelerne hjelmens stabilitet ved høje hastigheder i luftstrømmen fra forlygtebeklædningen.
Den kan fjernes fra hjelmen afhængigt af anvendelsesbetingelserne og/eller kørselssituationerne, f.eks. når der er en passager til stede.

JUSTERBAR STABILITETSANORDNING (ASD)
Når du fjerner RAS fra hjelmen, skal de øverste og sidelige winglets, der følger med i kassen, monteres. Disse winglets er en del af den justerbare stabilitetsanordning (ASD), en aerodynamisk spoiler med en justerbar profil. ASD'erne optimerer hjelmens aerodynamiske ydeevne under kørsel, forbedrer hjelmens stabilitet ved høje hastigheder og sikrer, at varm luft slipper ud af hjelmens indre. Profilen kan justeres i to konfigurationer for at tilpasse hjelmens aerodynamik til forskellige kørepositioner og stilarter.

"CARBON FITTING RACING EXPERIENCE" KOMFORT INDVENDIG POLSTRING MED INNOVATIV NETKONSTRUKTION.
Den indvendige komfortpolstring er lavet af aktiverede kulfilamenter, et termoregulerende, antistatisk og dissipativt element. Den indvendige foring med innovativ netkonstruktion understøtter luftbevægelsen omkring toppen af hovedet, så det holdes køligt og tørt. Den indvendige polstring består også af sidebakker og foringsremme, som alle er helt aftagelige og vaskbare.

KINDPUDER I ÉT STYKKE
Den indre skumpolstring til kindpuderne er designet til at give et overlegen jævnt tryk og ensartet ydeevne over tid sammenlignet med traditionelle puder. Den kan også tages af stoffet for at gøre det nemmere at vaske den.

LPC - KONTROL AF POSITIONERING AF FORING (PATENTANMELDT)
Dette patentanmeldte system gør det muligt at regulere foringens position. Dette gør det muligt at justere hjelmens placering, som har samme størrelse, så den passer til forskellige hoveder og dermed til forskellige krav og hovedformer.

ROTATIONSSLAGPRØVNINGER
I Newton S.r.l.'s laboratorium har X-803 RS ULTRA CARBON bestået rotationstestene af de konkurrencemæssige hjelme, der anvendes i forskellige løb som MotoGP og SBK. Newton S.r.l. er et uafhængigt prøvningslaboratorium, der er anerkendt af det italienske transportministerium til godkendelse af hjelme og visirer i henhold til FN/ECE 22-05-regulativet.

ATEMDEFLEKTOR
Fås i to versioner. En af dem, der er monteret som standard, giver produktet en prestigefyldt finish. Den anden, der medfølger som standard, er klart inspireret af regnmasker til racerløb og er derfor mere egnet til at begrænse tåge.
Aditional Information
Testafgørelse Nej
Testvinder Nej
Bedste Køb Nej
modelnavnet X-803 RS Ultra Carbon
Gruppe alder Erwachsene
Køn Unisex
Materiale Carbon
Vandtæt Nej
Udførelse Nej
Hjelm typen Integralhelm
ECE test ECE 22.05
inklusive pinlock Ja
Solskærm Nein
lukker typen Doppel-D Ring
med CE-Godkendelse Nej
Velegnet til motorcykel mærke Nej
Producent X-Lite
Mærke X-Lite
salg Nej
Grundfarve Nej
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: X-Lite full-face hjelm X-803 RS ULTRA CARBON racinghjelm med NERS og fri visir

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
pris
Kvalitet
Loading...